Home » Over ons

Bee's Organics


Wie zijn wij?

Ons verhaal begon met het zoeken naar een toegankelijke schoonheidssalon voor mannen. Na een periode hard werken, studeren en dan nog eens de grote  hoeveelheid stress dat dit met zich meebrengt, heeft iedereen nood aan een day off. Vaak wordt gedacht dat enkel vrouwen nood hebben aan relaxatie. Niets is minder waar, weet elke man. Uiteindelijk hebben we ervoor gekozen om zelf aan de slag te gaan na jarenlange expertise, onderzoek in verzorging, behandelingen en knowhow van de mannenwereld. Door onze opleidingen, genoten zowel in België als in het buitenland, kan jij rekenen op behandelingen geïnspireerd op de Franse, Aziatische en Maghrebijnse cultuur. 

Onze behandelingen

Wij bieden de beste mannenverzorging aan tegen de beste prijs. Bij ons kunt u terecht om even alles te vergeten en te genieten van een échte mannelijke behandeling. Wilt U een 2-tal uurtjes volledige ontspanning? Dan kies je voor de Lion Pack ons all-inclusive pakket. Van een hoofdmassage, haren wassen en conditionen tot een authentieke gezichtsbehandeling en baardverzorging. Wil je liever alles apart? Dat kan ook. In The Packs vind je al onze prijzen apart en te samen. Ontdek het nu en voel de kracht van de jungle!

Onze werkwijze

Elke klant is bij ons uniek en daarom zorgen we ervoor dat jij de beste ervaring krijgt bij elke behandeling. De treatment is pas voorbij wanneer jij tevreden de deur uit gaat. Elke beweging en product is gebaseerd op eeuwenoude tradities en authentieke werkwijzes. Een echte Selfcare Pioneer zou je ons kunnen noemen.  Verder doen we ons uiterste best om enkel met biologische producten te werken met zo weinig mogelijk allergenen. Dit vinden we belangrijk bij Bee's Organics.