Home » FAQ

FAQ


ALGEMENE VRAGEN

 

 • Wat als ik te laat kom op mijn afspraak?
  We moeten helaas streng zijn op te laat komen. Wanneer 1 klant vertraging oploopt, schuift dit door over heel de dag en kunnen we U en de klanten die wel op tijd komen niet naar behoren behandelen. Daarom vragen we om een kwartier op voorhand al op de afspraak te zijn om dit te voorkomen. Ben je meer dan 10 minuten te laat? Dan kan de behandeling niet doorgaan en ben je het volledige bedrag verschuldigd. Je krijgt dan wel een nieuwe afspraak

 • Moet ik mijn haren wassen voor de behandelingen?
  Ja dit is het beste om meteen te kunnen beginnen. Is het niet gelukt? Geen probleem, het wassen gebeurt tijdens het behandelen van de haren bij de Tiger of Lion pack. Denk er wel aan om enkele dagen (2-3) voor je afspraak je haren te wassen. 

 

 • Kan ik mijn afspraak annuleren?
  Ja. Je kan 24u voor je afspraak annuleren via de 'annuleringsknop' in je bevestigingsmail. Let wel op: als je de dag zelf annuleert ben ik genoodzaakt 50% van de behandeling in rekening te brengen. Daag je niet op en laat je niks weten? Dan wordt het volledige bedrag in rekening gebracht en heb je ook in de toekomst geen recht op een nieuwe afspraak.

 

 • Is er de mogelijkheid om via bancontact te betalen?
  Ja zeker en vast, via de Payconiq app of mobiel betalen kan je makkelijk via Bancontact betalen. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om contant te betalen. Betalen met enkel de klassieke bankkaart is voorlopig nog niet mogelijk.

  

 • Krijg ik ook advies over welke producten ik moet gebruiken?
  Uiteraard! Het is de bedoeling dat je na je bezoek weet welke producten het best passen bij je haren, baard en gezicht.

 

 • Behandel je ook vrouwen?
  Nee, we zijn gespecialiseerd in het behandelen van mannen. Gelukkig zijn er nog heel wat andere gespecialiseerde vrouwenkappers in de buurt!

 • Is er voldoende parking en is het ook te bereiken met het openbaar vervoer?
  Ja er is een parkeerruimte en ook voldoende parking in de buurt. Vanuit Antwerpen is de zaak ook makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer waaronder met tram 24, 8, 9 en 4. Ook bus 19 stopt dicht in de buurt.
 • Hoe geraak ik het makkelijkst bij Bee's Organics?
  Wij zijn makkelijk te bereiken vanuit de autostrade Afrit Borgerhout. Er is een open parkeerplaats dus parkeren is geen probleem. Met het openbaar vervoer zijn we vlakbij de volgende tramhaltes gelegen: 24, 8, 9, 4. en bussen 19, 33, 420

 

BEHANDELINGEN

 

 • Zijn de behandelingen natuurlijk?
  Ja! De behandelingen zijn vrij van sulfaten, siliconen, petroleum en uitdrogende alcohol. Onze producten zijn geïnspireerd op allerlei ingrediënten en derivaten uit Zuidoost-Azië, Frankrijk en Noord-Afrika.

 

 • Ik weet niet goed welke behandeling ik moet nemen, wat nu?
  Hier vind je alle informatie over de behandelingen. Twijfel je nog? Stuur ons dan een mailtje op info@beesorganics.be of een WhatsApp berichtje op +32 4 60 94 11 48. Vertel ons dan wat meer over je noden en vragen dan sturen we zeker een antwoord binnen de 24u.

 

TRIMBEURTEN

 

 • Knip je ook haren?
  Neen, Bee's Organics knipt voorlopig nog geen haren.

 • Ik heb weinig baardgroei kan ik hier iets tegen doen?
  Baardgroei wordt volledig genetisch bepaald door de hormonale huishouding van jouw lichaam. Voor alle mannen met weinig baardgroei raden we aan om de Shark Pack te nemen voor een goede, grondige reiniging en verzorging van de huid. De onderliggende huid is belangrijker dan de baardharen zelf.

 • Hoe lang duurt zo een behandeling?
  Klik hier om te zien hoelang een behandeling duurt. Er moet wel een kwartier marge worden genomen voor het klaarmaken, afrekenen, enz.