Shop » Bee's Organics

Bee's Organics Honey & Argan

Wij zijn gepassioneerd door en gespecialiseerd in biologische  honing en arganolie. Onze olie- en honingproducten zijn van  uitstekende kwaliteit en authentiek in smaak en textuur. Verder hebben we ook gezichtsmaskers en natuurlijke zeep voor een stralende en zuivere huid.

✓ Natuurlijke producten

Onze olie- en honingproducten zijn 100% organisch, zonder toevoeging van kunstmatige stoffen en worden bovendien gewonnen uit milieuvriendelijke landbouwprocessen. 

✓ Duurzaam voor mens en bij 

Bee's Organics werkt uitsluitend samen met boeren die zich aan ecologisch verantwoorde productiemethoden houden. Wij houden ons aan eerlijke handel. Dat wil zeggen: een eerlijk loon waarborgen voor alle werknemers, gerecycleerd verpakkingsmateriaal en volledig biologische honing & arganolie.

✓ Heilzaam 

De consumptie van onze biologische producten heeft een gunstige werking op uw gezondheid. Arganolie wordt van oudsher gebruikt als cosmetisch product om haar en nagels te verzorgen en om huidaandoeningen te verlichten. Ook onze honing kan zowel cosmetisch als culinair gebruikt worden. Verdere info vind je onder arganolie & honing.

Delen