Home » Algemene voorwaarden

Artikel 1 - Identiteit van de ondernemer

 

Bee's Organics

BTW BE 0729579164

E-mail: bees.organic@outlook.com

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke behandeling, aanbieding en transactie tussen Schoonheidssalon Beautysalon Straal en de klant, tenzij er door de partijen op een uitdrukkelijke en schriftelijke manier is afgeweken van deze algemene voorwaarden.

Artikel 2

Bee's Organics verbindt zich met de klant overeengekomen behandeling uit te voeren. Mits de klant tijdig op de afspraak verschijnt. Bij een vertraging langer dan 10 minuten mag Bee's Organics de klant weigeren. Er wordt wel een nieuwe afspraak gemaakt en de klant is het volledige bedrag  van de behandeling verschuldigd.

Artikel 3

De klant verbindt zich voor of meteen na de behandeling de afgesproken prijs te betalen. De tarieven voor de behandelingen en knipbeurten  worden duidelijk vermeld op de zichtbare tarievenlijst op de website. 

Artikel 4
Bee's Organics garandeert geen permanente resultaten. Het resultaat is afhankelijk van de staat van de haren, baard en gezicht. Om het resultaat te behouden of te verbeteren dient de klant zich te houden aan het gegeven advies.

Artikel 5

De klant komt alleen naar de afspraak. Dit wil zeggen zonder bijkomend gezelschap (vrienden, familieleden, ...) tenzij deze meteen na de behandeling ook een afspraak hebben. Indien de klant toch vergezeld wordt door meerdere mensen kan de klant hier op aangesproken worden.

Artikel 6

Indien de klant jonger dan 16 jaar is, dan moet hij vergezeld worden door een voogd. Het is niet toegestaan om naast de voogd nog een extra persoon mee te nemen.

Artikel 7
De klant dient maximum 24u van te voren zijn afspraak te annuleren via de annuleringsknop in de bevestigingsmail. Indien de afspraak in minder dan 24u geannuleerd wordt, zal de helft van de afspraak in rekening gebracht worden. Blijkt het dat de klant op de dag van de afspraak niet opdaagt en niets laat weten, dan zal het volledige bedrag van de afspraak in rekening gebracht worden. Als de klant dit niet nakomt, dan zal Bee's Organics de klant op de zwarte lijst zetten. Dit houdt in dat de klant nooit nog een afspraak kan boeken.

Artikel 8

Bij elke overeenkomst tussen Bee's Organics en de klant is het Belgische recht van toepassing. In het geval van uitleg van de inhoud en strekking van deze algemene voorwaarden is telkens de Nederlandse tekst bepalend. De versie die van toepassing is, is steeds de laatst gedeponeerde versie of de versie die van kracht was tijdens het tot stand komen van de overeenkomst.