The selfcare pioneer

"In the Pursuit of Manliness"


Bij ons krijg je een premium behandeling tegen de beste prijs. Bee's Organics gelooft in ontspanning en verzorging voor elke man.


Wie zijn we?


Een échte Selfcare Pioneer zou je ons kunnen noemen.

Ons verhaal begon bij de zoektocht naar een toegankelijk schoonheidssalon voor mannen. Vaak wordt gedacht dat enkel vrouwen nood hebben aan relaxatie. Niets is minder waar, weet elke man. Bee's Organics heeft ervoor gekozen om zelf aan de slag te gaan na jarenlange expertise, onderzoek in verzorging, behandelingen en knowhow van de mannenwereld.


Wat doen we?


Wij bieden de beste mannenverzorging aan tegen de beste prijs. Bij ons kunt u terecht om even alles te vergeten en te genieten van een échte mannelijke behandeling. U kan genieten van baard- en gezichtsbehandelingen, hoofdmassages en haarverzorging. Al onze diensten hebben we gegoten in The Packs.

Onze Packs


Een tweetal uurtjes volledige ontspanning? Kies voor onze Lion Pack. Heb je toch liever enkel een hoofdmassage, een baardbehandeling of iets specifiek?

Tips & Tricks


De baard trimmen, verzorgen en onderhouden? Bee's Organics geeft je de beste tips voor jouw persoonlijke verzorging. Ontdek hieronder meer!


Ontdek onze Bee's Organics Cadeaubon


Cadeaubon

€ 50,00

Cadeaubon

€ 50,00

Verwen iemand met onze Bee's Organics Cadeaubon. Deze bon kan gebruikt worden voor onze Packs.


Tip van de Maand


De Baard Trimmen


We merken dat veel mannen niet zeker weten hoe de baard te trimmen. Daarom delen we deze maand een aantal tips in de vorm van een tutorial. In onze video zie je welke stappen nodig zijn om te zorgen voor een mooie & natuurlijke look van de baard.

"Mannenverzorging geïnspireerd door de Franse, Aziatische en Maghrebijnse cultuur"